fredag 20 november 2015

365 dagar

För exakt 365 dagar sedan låg jag i en säng på BB i Ystad och hade rejält ont. Jag minns alla turer med bilen ner dit, alla prover som skulle tas, alla ultraljud som gjordes. Men ack så glad jag är att jag valde just Ystad. Jag blev omhändertagen ända från första dagen hos min barnmorska på MVC som i sin tur rekommenderade Ystad. På BB var de mjuka och vänliga allihopa, jag kände att trots att jag hade en del komplikationer så var jag i trygga händer.

Vi hade hängt upp en body med peace-märken på som motivation till vad som komma skulle. Vi hade ingen aning om att det H. i magen, men när hon väl kom så var det så självklart. I morgon fyller hon alltså ett år, vad snabbt det gått! Men trots alla världens händelser så har vi haft ett glädjens år i vår familj. Varje dag känner jag mig glad när jag ser vår sprudlande tös.

När hon kom tänkte jag att " oj hon är så färdig redan". Hon hade mycket hull från början och armmuskler som inte gick av för hackor. Det första hon gjorde var att ta läkarens stetoskop och ville äta på det. Jag låg på uppvaket och när hon äntligen kom ner till mig och jag fick se hennes fina lilla näsa och ögon, då växte mitt hjärta säkert flera kilo av kärlek. Den där lilla upprullade mössan hon fick låna av BB gjorde att jag och A. sa att hon var en liten hipster-bäbis. Vår lilla Hipster med stort H! 


I morgon firar vi en fantastisk dag i våra liv!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar